Gå til innholdet
Meny
Sik vil nybygget se ut
perspektiv-gardsplass_flattenkontrast-korr-gmo1
Øverste illustrasjon viser nybygget sett fra nord-øst. Den nye sykehusfløyen bygges til høyre for eksisterende bygg og er planlagt å stå ferdig høsten 2020. Hovedbygget i midten ble bygd i 1936, mens en østfløy til venstre ble tilbygd i 1990.
MHH-Perspektiv-sør

Nybygget sett fra sør-vest

Nybygget skal bygges i teglsteinsfasade, i stil med det eksisterende. Nybygget vil i samme grad som det eksisterende bygget få store vinduer med utsikt over Sandvika og Oslofjorden
171102_perspektiv inngang-kopi

Nybygget sett fra nord

Nybygget bygges til høyre for hovedinngangen til sykehuset. Det vil bli en innholdsrik ny fløy på hele 5000 kvm over 7 etasjer.
Ventesone2-mhh-ratio.arkitekter

Nytt vente- og mottakssone i 1. etg 

Til høyre for hovedinngangen blir det et helt nytt vente- og mottaksområde. Her kan pasienter og pårørende slappe av mens de venter på å bli mottatt av helsepersonell. Venteområdet er innredet med registreringsterminaler, sittegrupper og selvbetjeningsbenk med kaffemaskin og vanndispenser.
Ventesone-mhh-ratio.arkitekter
Interiørarkitektene har kombinert hospitalets behov for sterile omgivelser med pasientenes behov for avslappende og hjemlige ventesone. Området er innredet for å gi en lun atmosfære med myke tekstiler og god belysning, samtidig som bygget innvendig er utformet i moderne, nøktern stil med rene linjer i henhold til fargeprofilen til MHH.
ILLUSTRASJONER: Alle illustrasjoner av nybygget er laget av RATIO Arkitekter AS.