Gå til innholdet
Meny

Besøk av statssekretær Erlandsen

Martina Hansens Hospital hadde fredag 7. juli gleden av å få besøk av statssekretær Anne Grethe Erlandsen fra Helse- og omsorgsdepartementet og Atle Brynestad, konserndirektør i Helse Sør-Øst RHF.

dsc-5587-1web

Martina Hansens Hospital er en del av helseplan for Helseregion Sør-Øst, og er et av 12 private-ideelle sykehus som inngår i det regionale «sørge for ansvaret». Det er derfor viktig både for MHH og det offentlige helsevesen at vi fortsetter det gode samarbeidet, slik at pasientene får det beste behandlingstilbudet.

Administrerende direktør Per Skaugen Bleikelia og økonomidirektør Daniel Storli Resen-Fellie gav besøket en innføring i historien til sykehuset, drift og fremtidige planer om utvidelse av sykehuset med 4.200 kvadratmeter.

dsc-5690web

Avdelingssjef for ortopedisk avdeling Dr.med. Tor Kjetil Nerhus og avdelingssjef for revmatologisk avdeling Prof.dr.med. Glenn Haugeberg presenterte moderniseringen og utviklingen innen sine felt. MHH har som et av landets fremste spesialistsykehus innen ortopedi og revmatologi mange spennende prosjekter som setter pasienten i sentrum gjennom effektive, teknologiske løsninger og høy kvalitet i pasientbehandlingen.

Statssekretæren er imponert over effektiviteten og innovasjonsholdningen til sykehuset, og uttaler at det er viktig for Martina Hansens Hospital å lære vekk kunnskapen og erfaringene sine til andre sykehus. MHH er i en unik posisjon til å være fremover-lent i både innen teknologi og forskning, på grunn av den høye spesialiseringen og muligheten til å kunne ta raske avgjørelser.

dsc-5825web

Besøket ble avsluttet med jordbær og kaffe i sola på balustraden til sykehuset.

Administrerende direktør Per Skaugen Bleikelia setter stor pris på at de har tatt seg tid til å komme og høre på hva som foregår på sykehuset, og komme med sine refleksjoner.

______________________________________________________________________________________________

Var artikkelen nyttig?
Du er velkommen til å dele den med andre!
e-post1
facebook
twitter