Gå til innholdet
Meny
For helsepersonell
mhh-operasjon-1
Det er viktig for oss å ha et godt samarbeid med henvisende helsepersonell. Henviser er ofte pasientens viktigste rådgiver ved valg av behandlingssted og er viktig for oppfølging og rehabilitering av pasientene etter utredning og behandling. Her kan helsepersonell som er tilknyttet til MHH gjennom ulike former for samarbeid holde seg oppdatert på viktig informasjon fra sykehuset. I sidemenyen til høyre finner du våre henvisningsrutiner, info om hvorfor anbefale oss til pasienter, info om faglige kurs og seminarer, ventetider til behandling hos oss, ledige stillinger og info om forskningsaktiviteten på sykehuset. Du kan også lese nyhetsbrevene som vi sender ut til henvisere og fysioterapeuter.

Tilgjengelighet for et godt samarbeid

Ta kontakt med oss om dere har noen spørsmål.  

Ortopedisk poliklinikk:
Mandag til fredag: kl. 09.00 - 11.00 og kl. 12.00 - 14.00
Tlf: 67 500 828
E-post: ortpol@mhh.no

 

Revmatologisk poliklinikk:

Mandag til fredag: kl. 09.00 - 11.00 og kl. 12.00 - 14.00
Tlf: 67 500 831
E-post: revpol@mhh.no

Vakthavende ortoped og revmatolog:
Henvisende helsepersonell kan ringe sykehusets sentralbord for å komme i kontakt med vakthavende ortoped og vakthavende revmatolog.

Nyhetsbrev til henvisende helsepersonell

Vi er et privat ideelt sykehus som stadig er i utvikling for å gi våre pasienter det beste tilbudet.
Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter og endringer ved Martina Hansens Hospital er du velkommen til å melde deg opp på vårt nyhetsbrev ved fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Ved å melde deg på nyhetsbrevet samtykker du til å motta nyhetsbrev fra oss på e-postadressen som du oppgir.