Gå til innholdet
Meny
Treningsbassenget
rotator3

Bassenget er midlertidig stengt

Bassenget ble midlertidig stengt mandag 9. mars som følge av utviklingen av Coronaviruset. MHH må så langt det er mulig, av hensyn til våre pasienter, forhindre at virus smitte kommer inn på hospitalet. Hospitalet beklager den ulempe dette måtte medføre for våre brukere av bassenget. Les hele nyhetssaken her

Bassengtrening ved hospitalet

Treningsbassenget er et tilbud for mennesker med plager i muskel- og skjelettapparatet. Tilbudet er tilpasset til de pasientgruppene som hospitalet behandler. Av hensyn til kapasitet og ressurser tar bassenget ikke imot barn, mennesker med nevrologiske lidelser og rullestolbrukere. Alle brukere av hospitalets bassengtilbud må være selvhjulpne i garderobe og i, fra og til bassenget.

Trening er den beste medisin

Bassengtreningen i 34 graders varme er veiledet av fysioterapeut, og er et spesielt viktig tilbud for mennesker som har problemer med å trene tilsvarende på land. Varmen virker smertelindrende og oppdriften gir mindre belastning på ledd og muskulatur. Bevegelighetstrening, utholdenhetstrening og balansetrening i vannet er for mange brukere avgjørende for god livskvalitet.

Åpningstider og grupper

Bassengkontoret er bemannet tirsdag, onsdag og torsdag. Mandag og fredag holder bassenget stengt av hensyn til sykehusdriften. Bassengtreningen er inndelt i ulike grupper i henhold til intensitet. Grupper: lav, moderat og høy intensitet.

Egenandel

Bassengtreningen vil medføre en egenandel for brukerne.
Egenandelen er på 1000 kr for 10 ganger.

Påmelding og kontaktinformasjon

Dersom bassengtilbudet kan være noe for deg kan du ringe bassengkontoret for å melde deg på. Du kan også ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. Ved stor pågang vil pasienter som er tilknyttet på hospitalet prioriteres.

Påmelding via telefon: 90707138, tirsdag til torsdag mellom kl. 09.00-11.00 og mellom kl. 12.00-14.00.

Bassengtilbud i regi av Svømmeakademiet

Martina Hansens Hospital har inngått avtale med Svømmeakademiet, som disponerer bassenget når sykehuset ikke har aktiviteter. Tilbudet til Svømmeakademiet er blant annet svømmeopplæring og ulike vannaktiviteter som passer i varmtvannsbasseng. Aktører som ønsker å bruke bassenget bes ta kontakt direkte med Svømmeakademiet, ved daglig leder Kenneth Olsen, på e-post til: bassenget.mhh@svommeakademiet.no