Gå til innholdet
Meny
Bestill time
Annonsebilde-mhh-bestill-time1

Bestill time hos oss

Du som pasient kan fritt velge Martina Hansens Hospital som ditt behandlingssted, uten at det koster deg noe mer enn en offentlig egenandel. Du kan selv velge behandlingssted gjennom fritt behandlingssvalg , og du trenger kun en henvisning. Etter du er henvist til oss får du raskt time hos en av våre spesialister, for å kunne starte opp med riktig behandling som gir deg en bedret hverdag.

Hvordan bestille time

Dersom du ønsker å bestille time til utredning og behandling av en av våre ortopeder eller revmatologer må du kontakte din behandler (fastlege, kiropraktor eller manuellterapeut) for å få en henvisning til oss. Du kan selv velge om behandleren din skal sende henvisningen til oss, eller om du vil sende den selv.

Ta kontakt med din behandler (fastlege, kiropraktor eller manuellterapeut) i dag for å få en henvisning til time hos oss.


PasientSky timebestilling

Pasienter hos utvalgte revmatologer har muligheten til å bestille time hos hos oss gjennom PasientSky. Løsningen fungerer ved at Martina Hansens Hospital, gjennom PasientSky, kontakter den henviste pasienten og informerer om hvilke muligheter som er tilgjengelige. Deretter får pasienten selv mulighet til å velge en time, enten pasienten vil ha første ledige time eller et spesifikt tidspunkt som passer pasienten best.

Tilgang til timebestilling får du gjennom innlogging på
pasientsky.no, samt ved å laste ned PasientSky-appen fra App Store eller Google Play.