Gå til innholdet
Om sykehuset
MHH-fasadebilde til web
Kort og godt om Martina Hansens Hospital

1)
 
   Martina Hansens Hospital AS er eiet av Stiftelsen Martina Hansens Hospital. Vi har offentlig oppdragsgiver - inngår i regional helseplan for Helseregion Sør-Øst og er et av 12 private-ideelle sykehus som inngår i det regionale «sørge for ansvaret».

2)    Martina Hansens Hospital ligger i Bærum kommune og er et av Norges ledende sykehus for pasienter med muskel- og skjelettplager og revmatiske sykdommer. Vi har hovedansvar for behandling av pasienter fra Akershus fylke, men mottar også pasienter fra hele landet i samsvar med fritt behandlingsvalg.

3)     Som pasient kan du fritt velge MHH som ditt behandlingssted, uten at det koster deg noe mer enn en offentlig egenandel. Du trenger kun en henvisning fra din behandler(fastlege, kiropraktor eller manuellterapeut) for å få time til utredning og behandling hos en av våre spesialister.

4)     Martina Hansens Hospital har 80 års erfaring med sykehusdrift og pasientbehandling! Vi har en spennende historie fra tuberkulosesykehus til spesialistsykehus innen ortopedi og revmatologi.

5)    Vi har fokus på å levere helsetjenester av høyeste kvalitet og setter derfor pasienten i sentrum - det er viktig for oss at pasientene blir møtt med både omsorg og respekt i alle ledd.

6)    Vi utfører rundt 4 500 operasjoner og har nærmere 35 000 konsultasjoner årlig – her finner du med andre ord erfarne og rutinerte leger og sykepleiere, som innehar en unik ekspertise innen sine fagfelt.

7)    Vår revmatologiske klinikk er nest største avdeling i landet innen sitt felt.

8)    Vår ortopediske klinikk setter inn flest leddproteser i Norge.

9)     Vi har moderne og oppdatert utstyr; egen åpen MR-maskin, moderne røntgenlaboratorier, DEXA-maskin for måling av bentetthet og utstyr for rehabilitering.

10)   Landsomfattende pasientundersøkelser viser at vi gjennomgående leverer behandling av høy kvalitet.

11)     Vi er opptatt av å være ledende på nye løsninger og tjenester som forenkler opplevelsen for våre pasienter.