Gå til innholdet
Meny
Hvor har du vondt?

 

Vi utreder og behandler de fleste muskel- og skjelettplager og revmatiske sykdommer. Diagnose og behandling avhenger av hvor i kroppen du har smerter eller plager, og omfanget av plagene. 
 


Plager som vi utreder og behandler

I kategoriene under kan du lese mer om ulike plager i ulike deler av kroppen som vi både kan hjelpe deg med å utrede og behandle.
rygg1

Ryggplager  

Ryggen er svært utsatt for belastninger og ryggplager rammer derfor de aller fleste. Smerter og ubehag som vedvarer bør undersøkes av en lege.
     Ryggplager som vi utreder og behandler ortopedisk
skulder2

Skulderplager

Skulderen er i likhet med ryggen utsatt for belastning. Smerter kjennes oftest øverst på overarmen, men de kan også forveksles med smerter fra nakken. Du bør alltid oppsøke lege ved smerter, stivhet og andre plager som vedvarer.
     Skulderplager som vi utreder og behandler
 
Hofte2

Hofteplager  

Plager i hoften kan komme av ulike årsaker. De fleste pasienter vi møter med hofteplager har et utslitt hofteledd/artrose som kan gi smerter i lysken med utstråling mot kneet, følelse av at beina svikter, nattsmerter og redusert bevegelighet.
     Hofteplager som vi utreder og behandler
kne1

Kneplage

Kneet er svært utsatt for både belastningsskader og akutte skader. Kneplager kommer ofte i form av instabilitet i kneet eller smerter. Ved vedvarende smerter i kneet eller følelse av at kneet glipper eller "går ut av ledd" bør lege kontaktes.
     Kneplager som vi utreder og behandler
Hånd

Hånd og Albue

Vanlige plager er smerter og begrenset bevegelighet/funksjon. Ofte skyldes plagene utslitte ledd/artrose eller langtids følgetilstander etter skader, men vi behandler også andre plager. Enkelte av plagene skyldes revmatiske sykdommer som fører til stivhet og smerter i ledd og muskler.
     Hånd/albueplager som vi utreder og behandler
hud

Andre muskel og leddplager

Plager som stivhet i muskler og ledd som vedvarer over lengre tid kan også skyldes revmatiske sykdommer. De fleste fleste revmatiske sykdommer er kroniske og enkelte sykdommer kan også gi plager i huden, lungene, slimhinnene.
    Revmatiske sykdommer som vi utreder og behandler

Usikker på hva som er årsaken til plagene dine?

 Ta kontakt med din fastlege i dag og be om en henvisning til en time til utredning hos en av våre ortopediske eller revmatologiske spesialister.  
_________________________________________________________________________________________________________________
 
Les mer om våre ventetider til ulike behandlingstilbud, og hvordan du kan bestille time til
utredning og behandling hos en av våre spesialister
.

________________________________________________________________________________________________________________