Gå til innholdet
Meny
Behandlingstilbud
Snakkeboble-web-behandlingstilbud
Vi er det fremste spesialistsykehuset i Akershus for pasienter med muskel- og skjelettplager og revmatologiske sykdommer. Vi tar i mot pasienter fra hele landet til utredning og behandling.  Du står helt fritt til å velge oss som sykehus uten at det koster deg mer enn en offentlig egenandel. Våre spesialister står klare til å hjelpe, uavhengig om plagene dine skyldes artrose, forkalkning, betennelse, skade eller har en annen årsak. Gjennom riktig behandling skal vi sørge for at du får en bedret livskvalitet og kan raskest komme tilbake til hverdagslivets aktiviteter. Vi vil at du som pasient skal være trygg på at du får den behandlingen du med stor sannsynlighet vil ha størst nytte og glede av - sammen finner vi den behandlingen som er best for deg.
Hospital4295.kopi

Ortopedisk behandling

Vi har noen av landets fremste ortopediske kirurger innen elektiv protesekirurgi, og vi utreder og behandler de aller fleste muskel- og skjelettplager.
Les mer om ortopedisk behandlingstilbud
Hospital4307copy2

Revmatologisk behandling

Vår revmatologiske klinikk er Norges nest største avdeling innen revmatologi. Vi har spesialister for alle revmatiske sykdommer, og er oppdaterte på det siste innen utredning og behandling.
Les mer om revmatologisk behandlingstilbud 
Bilde-radiologi-mhh2016

Røntgentjenester

 Vi har moderne røntgenlaboratorier som bidrar til billeddiagnostikk av høy kvalitet
Les mer om vårt røntgentilbud
MHH_dexa-72dpi

Bentetthetsmåling

Vi har oppgradert utstyr innen diagnostikk av benskjørhet. Den nye DEXA-maskinen hjelper oss med rutinemessig måling av bentetthet i hofte, korsrygg og andre deler av skjelettet.
Les mer om bentetthetsmåling
Hospital42901

Opptrening og tilrettelegging

Våre fysioterapeuter, ergoterapeuter og sosionom betjener pasienter som utredes og behandles ortopedisk eller revmatologisk. De skal bidra til en helhetlig behandling, og hjelpe pasientene til å mestre en endret livssituasjon.
Les mer om vårt opptrening- og tilretteleggingstilbud

Ultralyd kopi

Ultralyd

Ultralydmaskinen registrerer lyd fra kroppsdelen som undersøkes, som deretter omdannes til et bilde. Vi bruker ultralyd til utredning av skader og sykdommer hos pasienter, samt i oppfølging og medisineringen av pasientene. Ultralyd brukes også til undersøkelse av barn ved mistanke om hoftefeil.

MHH_025copy

Laboratoriet

Laboratoriet betjener pasienter som utredes og behandles ortopedisk eller revmatologisk. Vi har en egne bioingeniører som tar relevante prøver som er nødvendig for videre utredning og behandling. Pasienter følges også opp med prøver etter en eventuell operasjon.